Modul 1: Ernærings- og underernæringens biologi - Links
Links til hjælp af besvarelse af spørgsmålene.
Energigivende stoffer:
http://www.altomkost.dk/Fakta/Energigivende_naeringsstoffer/forside.htm
Proteiner:
http://www.altomkost.dk/Fakta/Energigivende_naeringsstoffer/Protein/forside.htm
http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/kost-og-ernaering/generelt-om-kost-og-ernaering/protein/
Kulhydrater:
http://www.altomkost.dk/Fakta/Energigivende_naeringsstoffer/Kulhydrat/forside.htm
http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/kost-og-ernaering/generelt-om-kost-og-ernaering/kulhydrat/
Fedt:
http://www.altomkost.dk/Fakta/Energigivende_naeringsstoffer/Fedt/Forside.htm
http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/kost-og-ernaering/generelt-om-kost-og-ernaering/fedt/
Vitaminer og mineraler:
http://www.altomkost.dk/Fakta/Vitaminer_og_mineraler/forside.htm
Anbefalinger for spæd- og småbørn:
http://www.altomkost.dk/Anbefalinger/Spaed_og_smaaboern/forside.htm
Projektet TreatFood:
http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/02-06-14/b-rn-er-ikke-sm-voksne/
http://msf.dk/artikler/historie/boern-er-ikke-smaa-voksne/
http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/16-09-13/bedre-n-dhj-lpsmad-p-vej-til-verdens-underern-rede
http://www.treatfood.org/