Vi producerer dokumentar, reklame, firmaprofiler og multimedia til danske og internationale kunder.
Hovedvægten af vores produktion er prime time dokumentarfilm til de store danske broadcastere.
Jagten på de gode historier har ført os til at filme i mere end 30 lande spredt over hele Verden.

Niels-Ole Rasmussen

Journalist og Forfatter • +45 21637583 • nor@copenhagenfilm.dk

Niels-Ole afslutter Medieuddannelsen på RUC i slutningen af firserne. Han fortsætter til City University of London, hvor han får diplom i Broadcast Journalism. Arbejder en tid for TV-3 i London indenfor internationale nyheder, sport og underholdning. I begyndelsen af halvfemserne vender han tilbage til København og arbejder som journalist og studievært på Kanal-2. I 1994 opretter han mediefirmaet Den Gode Historie. Samtidig er han journalist og tilrettelægger på en lang række dokumentarprogrammer til danske og udenlandske broadcastere. Foråret 2005 debuterer han som forfatter med romanen Kongen af Ragnarok. Siden er det blevet til flere.

Dorte Servé

Producer • +45 20812050 • ds@copenhagenfilm.dk

Dorte har været i mediebranchen siden midten af firserne. Først som produktionsleder på Sonne Film & Tv. Derefter gik turen til Kanal 2, hvor hun var daglig leder af teknisk afdeling. I 1991 tager hun et uddannelsesophold på Denver University, USA, inden hun vender hjem til et nyt job hos TvDanmark/Kanal 2. Denne gang som produktionsmanager med ansvar for budgetstyring af egenproduktioner. 1998 opretter hun eget firma. Dorte arbejder med idéudvikling og produktion af dokumentarfilm.

John Bomand

Fotograf og Komponist • +45 40156040 • jb@copenhagenfilm.dk

I gennem halvfemserne er John fast ansat hos TvDanmark, hvor han arbejder med alt fra nyheder, reportage, dokumentar, reklame, studie og OB produktion. Sideløbende fotograferer han dokumentarprogrammer til både DR, TV2 og en række udenlandske broadcastere. Flere ekspeditioner til bl.a. Afrikas savanne, Brasilien og Borneos regnskov har givet en del erfaring inden for dyre og natur fotografering. John er i øvrigt også musiker og komponist.